Rulltrappa med belysning, Bålsta Centrum

I veckan installerade våra montörer LED-belysning i ett par rulltrappor i Bålsta Centrum. Resultatet blev ett färgsprakande mästerverk som välkomnar en när man kommer in i centrumet. Varför ha vanliga rulltrappor när man kan belysa dem med RGB-dioder och få en festlig upplevelse varje gång man ska ta sig från ena våningen till den andra. Mycket roligare tycker vi på Spektra Neon, som absolut älskar resultatet. Det bästa är att man kan ställa in oändligt många teman och skifta mellan olika teman efter årstid, evenemang och humör, vilket enkelt styrs med hjälp av en fjärrkontroll.

Just nu körs ett regnbågstema, men vem vet vad det kommer att vara för tema nästa vecka, eller veckan därpå. Därför är de väl värda att besökas gång på gång för att spana in vilket tema, färg eller effekt som används för stunden. Det här är definitivt en rulltrappa som ska upplevas på plats. Är du dessutom fotbollsintresserad kan du passa på att ta en tur dit den 1 april, då det är fotbollsfest i Bålsta Centrum. Då kan du titta på när Skilltwins möter Håbå FF och festa loss i svenska köpcentrums mest Spektrakulära rulltrappa, tillsammans med andra partysugna fotbollsentusiaster. Är du inte fotbollsintresserad kan du åka dit för shoppingen, atmosfären… och rulltrappan såklart!

Vi vill än en gång passa på att tacka Frida Torbiörnsson och Bålsta Centrum för förtroendet och ett fortsatt bra samarbete och ser med spänning fram emot nästa projekt.

Har du också en rulltrappa som behöver piffas upp och är sugen på en rulltrappa med belysning? Hör då av dig till oss!

Tillbaka

PageLines