Spektra Neon AB Jobba på Spektra Montage

Jobba på Spektra

Vi är ett i skyltbranschen medelstort företag som hjälper andra företag att synas i form av skyltar, banderoller, julbelysningar m.m. Våra kunder är i huvudsak stora till mycket stora på respektive marknad och där kvalité tillsammans med trygga leveranser är viktigt.


Här arbetar vi självständigt i en inspirerande och positiv miljö. Det är viktigt att våra medarbetare har drivkraft och tar egna initiativ. Samtidigt har vi en prestigelös stämning där vi gärna bollar idéer med varandra och tillsammans hittar lösningar. Här på Spektra Neon är vi först och främst ett team. Vi värderar våra medarbetare och de olika kompetenser de bidrar med varje dag, de är den viktigaste tillgången i ett framgångsrikt koncept.

Arbetsområden
Säljare/projektledare
Montörer, elektriker
Ekonomi
Ateljé


Ledig tjänst – Säljare av skyltservice

Säljare av skyltservice

Har du ett intresse för försäljning och vill ta nästa steg i karriären? Vi på Spektra Neon söker nu en junior säljare till Stockholm. Sätter du affärsmässighet, relationsbyggande och kundfokus högt? Vill du vara delaktig i att driva bolaget och affären framåt? Då ska du söka denna tjänst!

Om oss

Spektra Neon AB grundades 2004 och har sedan starten växt för varje år. Vi är idag en självklar aktör inom ljusreklam tack vare våra innovativa lösningar för våra kunders behov av att synas. Vårt långsiktiga tänk tillsammans med produkter av högsta kvalitet har tagit oss dit vi är idag.

Om tjänsten

Som junior säljare hos Spektra Neon kommer du att bearbeta och följa upp nya och befintliga kunder. Du kommer att bygga upp starka affärsrelationer och identifiera nya affärsmöjligheter. I rollen kommer du att arbeta med försäljning av service- och reparation av trasiga skyltar, försäljning av nya skyltar och ingå serviceavtal med dina kunder. En del av arbetet utförs efter ordinarie arbetstid. Som junior säljare har du ett eget budgetansvar och får stor möjlighet att utforma din roll. Du projektleder dina arbeten och har vår ateljé och våra montörer till din hjälp.

Vem är det vi söker?

Vi tror att tjänsten passar dig som är mellan 18 – 30 år och som brinner för försäljning, kundrelationer samt gillar att anta nya utmaningar. Vi värdesätter ett stort mått av prestigelöshet och en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Du är driven och resultatinriktad samt har en vilja att utvecklas med företaget. Har du erfarenhet av försäljning är det meriterande, men inget måste. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vad kan Spektra Neon erbjuda dig?

Spektra Neon är en arbetsgivare som månar om sina anställda och för rätt person finns det fantastiska utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta med engagerade och trevliga kollegor som har roligt tillsammans på jobbet. Du kommer få chansen att utvecklas inom spännande projekt och arbeta i ett bolag med stor drivkraft och med ett starkt varumärke.

Sök tjänsten

Sök tjänsten genom att skicka ett mejl till: jobb@spektraneon.se
Vid frågor, ring Göran Widell på: 08 – 605 82 80