Food Hall i Barkarby

Vi på Spektra Neon är verkligen supernöjda med vårt senaste projekt tillsammans med Stockholm Quality Outlet i Barkarby. Vi har levererat ett heltäckande koncept vad det gäller belysning. Det innefattar skyltar, skärmtak, ljusramper för glödlampor och stämningsbelysning i LED till deras Food Hall projekt. Food Hall är en mängd olika restauranger under ett och samma tak. Mer om Food Hall finns att läsa på: Food hall – Stockholm Quality Outlet

Vi har designat smakfullt belysta skyltar i profil 6 mot en  bakgrund av sträckmetall. Sträckmetallen mörkar ut fasader, för att öka kontrasten, utan att ta över lika mycket som en solid bakgrund. Detta fungerar även perfekt mot öppen himmel. Sträckmetallen bidrar också till en robust och industriell känsla, något som kan kombineras väldigt väl med det moderna och vita i ljusskyltarna.

Bakgrunderna i sträckmetall gör även så att företagsnamn är lätta att byta ut om nya hyresgäster skulle dyka upp på Food Hall. Utöver den skyltningen så har vi på Spektra Neon även levererat och utformat skärmtak med belysta budskap till  Food Hall, allt för att öka på den välkomnande och mysiga atmosfären.

Tillbaka

PageLines