Folierade butiksfasader

Vi har fått förtroendet att göra om två butiksfasader för Mekonomen. Det är två mindre butiker som båda är belägna i större huskomplex, till skillnad från Mekonomens vanliga utseende med fristående byggnader.

För att uppnå Mekonomens distinkta utseende och följa deras grafiska profil, trots det limiterade utrymmet, så har vi på Spektra Neon utformat två unika och lokalt anpassade fasadutseenden. De är baserade på Mekonomens grafiska manual. Vi har genom folierade plåtskyltar, belysning och folier på glas samt fasad tagit fram en känsla som ska utstråla Mekonomen.

Folier är ett kostnadseffektivt och förändringsbart sätt att göra om en fasad, förmedla budskap och uttrycka företagsidentitet.

Vi på Spektra Neon erbjuder våra kunder ett enormt utbud av olika typer av folier. Några av alla dessa folietyper är metallic, frost, färgkodade, matta eller blanka folier. Vi är certifierade för framtagning och montering av solfilmer. Vi kan också skriva ut i fullfärg på vit folie där vi kan hjälpa våra kunder med framtagning av original och skapa en unik design som passar för just er.

Tillbaka

PageLines